Friday, February 14, 2014

Hey there second semester!



UPM's students will understand haha
Hey there! its been a looooooongg time since yeah, the last post hahaha. I'm good. Still good. Doing good. Alhamdulillah. So it's February 14th screw Valentine everybody from UPM has been waiting for this day to come. Keluaq result. Biasalah haha.

Aku takdelah berjuang habisan semalam nak login smp sebab tahu mestinyapunyalah jammed dengan segala jenis makhluk. And lagipun dah cek terlebih dulu guna kaedah jampi hahaha eh takdelah boleh cek cara simulasi apekemendelah idea bebudak ni, jadinya tak eager sangat nak cek semalam.

And bila recheck this morning Alhamdulillah memang stay the same. Well what can I say. I wasn't really give the best of me. Kalau tak InsyaAllah Pak Dean dalam tangan. Haha cerita kalau _____________ sila sambung ayat common tu. Cerita kalau, Harry Potter pun boleh jadi jiran *kelaut*

Anyway selebihnya berkat doa mama, dan sesiapa lagilah yang sudi doakan tuan hamba ehekk. Sem dua ni ugh hahaha dah start mengeluhnya. Nak saya senaraikan?

Biochem - 4creds
Calculus - 4creds
Anatomi - 3creds
Account - 3creds
Aquaculture - 3creds
English - 3creds
Co-curricular - 1cred

Sila beready hah! Soooo

Photo: TAHNIAH KEPADA SEMUA!
cuba lagi semester hadapan

#hiksss

Alhamdulillah. Jom usaha sama-sama lagi.

Photo: Sekali sudahhh

#hiksss

Just for fun eheh! So long and farewell!

No comments:

Post a Comment